ADIYAMAN / KAHTA - Bağbaşı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Kahta

Ara

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık. Gazetemizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Ekm

Okulumuzun tüm öğretmen ,idare ve hizmetli personelleri olarak her öğlen yemeğinde öğrencilerimize sevgi ve şefkatle  yemek dağıtımı yapıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıl dönümünde  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bize yurt olmasını, yurt olarak kalmasını sağlayan tüm  Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, Onların destansı kahramanlıklarının, eşsiz fedakârlıklarının tüm gençlerimize örnek olmasını diliyoruz.   Ruhları şad olsun.

Ekm

Tüm dünyada kutlanan CodeWeek etkinlikleri okulumuzda da sürüyor..