ADIYAMAN / KAHTA - Bağbaşı Ortaokulu

Nis

Kurtuluş Savaşının amacını ve ruhunu, Milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren İstiklal Marşının kabul edildiği tarih olan 12 Mart günü; 5649 sayılı Kanunla " İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü" olarak kabul edilmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve personeli deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiğini anlamak amacıyla deprem tatbikatı yaptılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; Okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten demokrasi bilinci, milli birlik ve beraberlik, vatan ve millet sevgisi, yurt savunması, cesaret ve fedakarlık ile şehit ve gazilerimizin hatıralarını yaşatılması konularında farkındalık oluşturmak için okul gazetesi hazırladık. Gazetemizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Okulumuzda yapılan kutlama programının hazırlanmasında ve sergilenmesinde görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜNÜN ÖNEMİNİ VURGULAMAK, AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ YAD ETMEK VE ULUSUMUZUN GÖSTERDİĞİ KAHRAMANCA MÜCADELEYİ HATIRLATMAK AMACIYLA OKULUMUZ 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISINI ÇIKARDI. GAZETEMİZİN ÇIKMASINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. İYİ OKUMALAR.

GAZETEMİZE ULAŞMAK İÇİN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ:  meb_iys_dosyalar/02/06/724601/dosyalar/2022_12/20100645_OKUL-GAZETEMIZ.pdf

Ekm

Okulumuzun tüm öğretmen ,idare ve hizmetli personelleri olarak her öğlen yemeğinde öğrencilerimize sevgi ve şefkatle  yemek dağıtımı yapıyoruz.

Nis

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıl dönümünde  başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakların bize yurt olmasını, yurt olarak kalmasını sağlayan tüm  Aziz Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Kahraman Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, Onların destansı kahramanlıklarının, eşsiz fedakârlıklarının tüm gençlerimize örnek olmasını diliyoruz.   Ruhları şad olsun.